ОСТАННІ НОВИНИ

Євген Болкун: «Арені Львів» потрібен футбольний клуб з постійною пропискою. Над цим подумує ФК «Верес»

Соломія Головіна

|

Директор «Арени Львів» Євген Болкун про те, коли на стадіон зайде футбольний клуб-господар, і хто це може бути:

 

«У першу чергу на такому стадіоні, як «Арена Львів», повинен мати постійну прописку  футбольний клуб. Тому що це монофункціональний стадіон, суто футбольний, якби тут були бігові доріжки, ми б залучали інші спортивні заходи, а у нас фактично, крім футболу, інших спортивних подій не відбувається. Футбол дає 50% доходу, а решту заробляє комерційний відділ за рахунок концертів, симпозіумів, корпоративів, тощо.

Зараз працюємо над тим, щоби ця комерційна частина становила не 50%, а 60-70%. Тому що розуміємо, що футбольний клуб не в стані заплатити стільки грошей, скільки реально коштує футбольний матч. Якщо тут постійно буде присутній футбольний клуб, який би міг повністю взяти в управління  цей стадіон, звичайно, він опікуватиметься тим, щоб той був на належному рівні, і тоді доведеться йти на більші затрати.

Чи такий клуб знайдеться? На сьогоднішній день є «Верес». Вони ніби думають над цим питанням, мають такі наміри, але наразі це лише наміри. Вивчають, вникають, дивляться, які в нас затрати…

Якщо це буде обласна рада чи міська, все одно на перших порах буде потрібна фінансова підтримка від них. На сьогоднішній день ми маємо таку фінансову підтримку від держави. Нам така підтримка потрібна у розмірі близько 6 млн грн… Дуже важко вийти на рівень рентабельності».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *