Пиво, джаз і флюгери

Павло ПАЛАМАРЧУК, “Україна і час”

|

Цьогорічна джазова імпреза до свого ювілею підготувала поціновувачам декілька несподіванок. Так, “Флюгери” триватимуть аж протягом цілого тижня, з 30 квітня по 6 травня.

Змінилося і саме місце дислокації фестивалю. Зокрема, джаз, окрім традиційного внутрішнього дворика Ратуші, можна буде почути ще й на сцені Національного драматичного театру імені Марії Заньковецької і у нововідкритому пабі “Хмільний дім Роберта Домса”.

Насиченим, цікавим та інтернаціональним є і склад учасників дійства. Відвідувачі матимуть змогу почути композиції естонсько-українського гурту “Свята Ватра”, ізраїльсько-української формації Anno Domeni, запальних британців Julian Thomas and Friends, найкращих львівських джазових колективів та інших музичних віртуозів. Звісно, що найцікавішими і найнасиченішими стануть два останні дні “Флюгерів”, які, власне, припадуть на святкування Дня Львова.

Так, у суботу, 5 травня, завітавши у внутрішній дворик Ратуші, ви матимете чудову нагоду послухати провідного молдовського флейтиста Штефана Негури у супроводі оркестру “Леополіс”. Окрім цього, на суд публіки представлять мікси американського й українського джазу у виконанні квартету “Bria Blessing”.

У неділю у дворику на джазоманів чекатиме також багато приємних колективів. Зокрема, буде нагода послухати українсько-сенегальський гурт “UA”, львівський “Шоколад” і “Dzyga Іmagen & Lady M”, “Дует Давидов і Діма Горелик” (Україна — Ізраїль) та інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *