«Віддайте мою дитину, поверніть його живим», - родичі десантників з Костроми до Путіна

|

Матері й дружини десантників з Костроми, яких затримали українські силовики, звернулися до президента Росії Володимира Путіна й міністра оборони РФ Сергія Шойгу з проханням повернути солдатів на батьківщину.

Відеозапис звернення опублікував в Youtube журналіст РБК Максим Солопов. На відео присутні родичі військовослужбовців Єгора Почтоєва, Сергія Архипова, Сергія Смирнова та Олексія Генералова, передає “Дзеркало тижня“.

“…Шановний президент, міністр оборони і воєначальники. Моя дитина знаходиться зараз в полоні на українській території. Я Христом Богом вас благаю, віддайте мені мою дитину. Поверніть його живим. І також всіх інших хлопчаків, які з ним знаходяться в полоні…”, – сказала одна з матерів.

Раніше в середу сім`ї затриманих десантників зустрілися з командуванням місцевої військової частини. Офіцери ВДВ підтвердили втрати серед особового складу після нібито випадкового зіткнення з українською армією.

Як повідомив спікер РНБО України Андрій Лисенко, затримані десантники вже доставлені в СІЗО Києва.

“Російські десантники 331 полку 98 Свірської дивізії Повітряно-десантних сил РФ, затримані 25 серпня під селищем Дзеркальне Донецької області, вже доставлені в один із київських слідчих ізоляторів”, – сказав Лисенко.

У Міноборони РФ заявили, що військовослужбовці перетнули кордон випадково.

Фото: стоп-кадр з відео  

Відео: Максим Солопов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *