ДТЕК подарував Бурштину новорічну ілюмінацію світового рівня

|

На деревах і ліхтарях в центрі Бурштина засвітилась ілюмінація французької компанії Blachere Illumination Sas. Саме цей виробник виготовляє світлову ілюмінацію для декорування Єлисейських полів і Ейфелевої вежі в Парижі.

Новорічне освітлення стало подарунком ДТЕК жителям Бурштина.

 

Напередодні новорічних свят в 23 містах у восьми областях України, де працюють підприємства ДТЕК, засяяли святкові вогні.

 

«Така традиція: у Новий рік ми завжди чекаємо подарунків: діти – від Діда Мороза, друзі – один від одного, партнери – від колег … Для мешканців міст, де працюють підприємства ДТЕК, у цей Новий рік ми хочемо стати свого роду Дідом Морозом, який подарує казку.  Ми намагаємось робити життя в цих містах максимально комфортним впродовж року – утеплюємо і ремонтуємо дитячі садочки і школи, спортивні установи і дитячі майданчики, обладнуємо лікарні, прибираємо сміття з парків і скверів. Ми бачимо в цьому наше добровільне зобов`язання – вирішити соціально гострі проблеми. Але це – наш раціональний вклад. У Новий рік ми хочемо подарувати трохи звичайної людської радості. Цілком логічно, що подарунком енергетиків стала чарівне вуличне підсвічування в 23 містах України. Наше завдання нести людям світло і тепло, а цього року ще й трохи краси », – прокоментував подарунок директор із зовнішніх зв`язків ДТЕК Олександр Толкач.

У всіх 23 містах ДТЕК передає ілюмінацію на баланс комунальних підприємств і її можна буде використовувати для освітлення будь-яких міських свят впродовж року. Загальна вартість проекту склала 5,5 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *