Художня гімнастика. Львівська спортсменка здобула золото на турнірі в Бельгії

|

Юна українська гімнастка Христина Погранична здобула чергові золоті нагороди в Бельгії.  Це уже четвертий поспіль успішний виступ Христини в Бельгії на престижному турнірі з художньої гімнастики Happy Cup, який входить до реєстру Міжнародної федерації гімнастики (FIG).

Участь у цьому представницькому гімнастичному форумі взяли спортсменки з чотирьох десятків спортивних клубів, які представляли понад 20 країну світу.

Христина Погранична (львівський спортивний клуб «Ніка»), яка виступала в категорії Pre-Juniors (2002-2003), виконувала вправи зі скакалкою, обручем та м’ячем.

У багатоборстві Христина Погранична впевнено здобула найбільшу кількість балів і посіла перше місце у своїй віковій категорії, що забезпечило їй участь у фіналі.  Блискучий виступ з обручем у фіналі приніс львів’янці золоту нагороду у категорії Pre-Juniors.

Ще одна українка – Єлизавета Янхель з Дніпропетровська – перемогла в багатоборстві серед гімнасток 2004-2005 року народження. А у фінальній вправі зі скакалкою впевнено виборола золото у своїй віковій категорії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *