Футзал. «Енергія» громить «ЛТК» -- 12:2

|

У 13 турі чемпіонату України з футзалу чинний чемпіон львівська «Енергія» перемогла на власному майданчику луганський «ЛТК» — 12:2.

Гра розпочалася з швидкого голу Федюка на 2-й хвилині. Через 3 хвилини Сергій Піддубний після комбінації стінка з Андрієм Федюком подвоює рахунок. На 7-ій хвилині зустрічі Денис Овсянніков невідпорним ударом з правого флангу забиває третій м`яч, а за 9 хвилин після чудового пасу кіпера енергетиків Кардаша – четвертий.

Та це виявився не останній гол енергетиків у першому таймі. На 16-й хвилині Сергій Піддубний після елегантного пасу капітана львів`ян «ЛТК» Легчанова забиває п`ятого м`яча. До честі гостей, на останній хвилині першого тайму Максим Івонко зміг дещо скоротити рахунок – 5:1.

Другий тайм, як і перший розпочався з атак «Енергії». А 25-й хвилині поєдинку Якунін перехопив м`яча на своїй половині поля, пройшов правим фланзі і невідпорним ударом пробив у верхній від голкіпера «ЛТК» кут воріт – 6:1. Гості не знітилися і відповіли влучним ударом Цвілих, кіпер енергетиків Кіркіж не зміг виручити господарів у цьому ігровому моменті 6:2.

А далі на полі була лише одна команда – львівська «Енергія». Голи у ворота бідолашного голкіпера луганчан влітали на будь-який смак.

29 хвилина Паршиков після розіграшу штрафного забиває 7-й м`яч енергетиків, через 2хвилини Федюк робить рахунок 8:2. 35 хвилина Брунько – 9:2, через хвилину Якунін в порожні ворота 10:2. 37 хвилина після пасу Луціва Піддубний оформляє хет-трик 11:2.

Остаточно деморалізованих гравців «ЛТК» за 13 секунд до закінчення матчу добив Паршиков, забивши 12-й гол енергетиків і встановивши остаточний рахунок зустрічі – 12:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *