Футзал. «Енергія» в рідних стінах перемагає «Шахтар» 5:3

|

У першому матчі 1/8 фіналу розіграшу Кубка України львівська «Енергія» перемогла у рідних стінах бронзового призера минулорічної першості донецький «Шахтар» з рахунком 5:3.

Гра розпочалася з невеличкої розвідки. На 4-й хвилині після розіграшу вільного удару Федір Пилипів розпечатав ворота голкіпера енергетиків Володимира Кардаша. Господарі не знітилися і вже на 8-й хвилині могли зрівняти рахунок. Після виходу віч-на-віч з кіпером гостей Сухомлиновим Овсянніков пробив вище воріт. Через три хвилини господарі зусиллями Легчанова зрівняли рахунок 1:1. На 16-й хвилині після потужного удару Федюк виводить «Енергію» вперед. Та все ж до честі гостей вони зуміли зрівняти рахунок ще до перерви. На 19-й хвилині після помилки енергетика Сергія Піддубного Раміз Мансуров зрівнює рахунок 2:2.

Другий тайм розпочався обміном ударів. На 11-й хвилині другого тайму Віталій Брунько потужним ударом намагався пробити кіпера донеччан, та Сухомлинов виявився на висоті. Але через декілька секунд і він не зміг виручити «Шахтар». Після чудово розіграної двоходівки Піддубний Кондратюк, останній невідпорним ударом вцілив шкіряною кулею у ворота шахтарів 3:2. За 8 хвилин до закінчення зустрічі Пилипів зрівнює рахунок у матчі 3:3. Та не проходить і декілька секунд, як господарі знов виходять уперед, Кондратюк – 4:3.

Та це виявився не останній гол львів ` ян. За 5 хвилин до фінального свистка Федюк встановлює остаточний рахунок матчу – 5:3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *