Карате. Каратисти тимчасово «окупували» Львів

|

У палаці спорту «Україна» завершився V відкритий чемпіонат Європи за версією ІКО Матсушіма з кіокушин карате.

Участь у змаганнях узяло понад 150 представників з 24 країн світу.

«Чемпіонат пройшов на дуже високому рівні. Щодо самого міста, то мені дуже сподобався Львів із його старовинними вуличками і давньою історією та привітними людьми», – сказав президент міжнародної організації «Карате кіокушин ІКО Матсушіма» канчо Йошикадзу Матсушіма.

Каратисти змагалися у трьох вагових категоріях. У категорії до 70 кг у чоловіків перемогу здобув росіянин Олександр Афанасьєв, який у фінальному двобої здолав свого земляка Євгенія Соломеннікова.

У вазі до 80 кг у наднапруженому бої переміг українець Вусал Ісмайлов, вигравши в росіянина Андрія Борисова. У вазі понад 80 кг не було рівних нашому співвітчизнику Семену Гарану, який здолав угорця Чабу Ореховського.

У жінок, вагова категорія до 55 кг, перемогу здобула росіянка Анна Кукаріна, перемігши свою співвітчизницю Наталю Юркіян. У вазі понад 60 кг на татамі зійшлися Марія Жуковська та Юлія Селіна (обидві – Росія). Перемогу красивим стилем здобула Марія Жуковська. А у ваговій категорії понад 62 кг перемогу святкувала українка Олена Галоян, перемігши у наднапруженому двобої представницю ПАР Макокете Молеме.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *