Футзал. «Енергія» зупиняє харківський «Локомотив»

|

Чемпіон країни з міні-футболу львівська «Енергія» у виїзному матчі перемогла харківський «Локомотив» 5:3. Ця перемога дозволила енергетикам залишитися на першій сходинці турнірної таблиці. Після 10 зіграних матчів в активі львівських футзалістів 25 очок. Нагадаємо, що стільки ж у донецького «Шахтаря», але щоправда ті зіграли лише 9 зустрічей.

Матч розпочався з дальнього пострілу енергетика Віталія Брунька, який на другій хвилині змусив капітулювати голкіпера господарів Дмитра Литвиненка. Згодом, після пасу Піддубного Федюк подвоїв перевагу львів`ян, а на 13-й хвилині забив другого м`яча у сітку воріт «Локомотива» — 3:0.

Та все ж таки господарі майданчика не хотіли програвати на сухо. Максим Берлізєв з 16-21 хвилину оформив дубль, скоротивши тим самим відставання до мінімуму. Віталій Брунько, один з найкращих гравців того матчу на 27-й хвилині оформив дубль, а остаточно забив цвях у домовину залізничників Денис Овсянніков. Єдине, на що спромоглися господарі – забити третій гол на останніх секундах зустрічі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *