Футбол. «Карпати» перемогли на виїзді «Кривбас» 1:0 і піднялися на 11 сходинку в таблиці

|

У 18 турі чемпіонату України з футболу серед команд вищої ліги львівські «Карпати» перемогли на виїзді криворізький «Кривбас» з рахунком 1:0.

Після впевненого домашнього розгрому «Таврії» (4:0) львівські «Карпати» здобули мінімальну виїзну перемогу в Кривому Розі. Єдиним голом у воротах криворіжців розписався білоруський легіонер «Карпат» Леонід Ковель.

До речі, у минулому турі юний талант відзначився хет-триком. Матч розпочався з невеличкої розвідки. На 12-й хвилині після флангової передачі Худоб’яка м’яч у ворота Хіді забив Леонід Ковель. Цей рахунок так і не змінився до кінця зустрічі, хоча той же Ковель у парі з Фещуком наприкінці зустрічі мали змогу забити ще. Та цього разу фортуна була на боці криворіжців. Хоча господарі також могли зрівняти рахунок щонайменше один раз, але гостей урятувала стійка.

Після другої поспіль перемоги «Карпати» покинули зону вильоту і піднялися на 11 сходинку турнірної таблиці. В активі львів’ян – 19 очок.

«Сьогодні емоції не дали продемонструвати моїм футболістам колективний футбол. Та все ж я вдячний моїм хлопцям за бажання і прагнення. Нам дуже були потрібні очки. Існує чимало проблем, які потрібно вирішити в період міжсезоння. І легше їх вирішувати, коли команда має певний очковий запас», – сказав після матчу головний тренер львівських «Карпат» Валерій Яремченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *