Футзал. Львівські клуби влаштували місцеві "розборки"

|

Учора минулорічний чемпіон України СК «Енергія» поступилася «ТВД» – 1:3, а сьогодні перемогла «Тайм» з рахунком 6:3. Трагедії з поразки своєму старому супернику ніхто не робить, оскільки це лише підготовка до офіційних матчів. Повідомив сьогодні, 31 липня, кореспонденту ЗІКу президент СК «Енергія» Олександр Стефанків.

За словами президента клубу, команда лише у суботу повернулася з відпочинку й зовсім спонтанно за бажанням головного тренера «Енергії» Юрія Кобзаря було вирішено провести ці два матчі. Зрозуміло, що гравці ще не готові до таких матчів, тому команда й поступилася. Минулоріч, напередодні сезону «Енергія» також програла «ТВД», однак потім у підсумку чемпіонату завоювала золоті медалі.

1 серпня «Енергія» від’їжджає в Москву, де проведе чотири товариські матчі. Три зустрічі відбудуться у рамках міжнародного турніру, який організовує столична «Діна» – команда, яка зайняла четверте місце у минулорічному чемпіонаті Росії серед команд суперліги. Двома іншими суперниками стануть: «Діна-2» та казахський «Цементник» (Сєміпалатінск). Також у планах «Енергії» провести ще один товариський матч з якоюсь із московських команд. Цю зустріч має допомогти «Діна», – повідомив Олександр Стефанків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *