Футбол. ФК „Львів” зіпсував день народження Кварцяному

|

Вчора, 19 липня, на львівському стадіоні СКА футбольний клуб „Львів” у стартовому поєдинку сезону першої ліги переміг луцьку „Волинь” з рахунком 1:0. У день гри свій день народження святкував тренер гостей Віталій Кварцяний, якого дуже засмутила поразка. Тому наставник не прийшов на післяматчеву прес-конференцію.

У міжсезоння ФК „Львів” підписав багато молодих виконавців і, схоже, омолодження складу пішло на користь львів’янам. Нагадаємо, минулої першості „міщани” у обох поєдинках поступалися „Волині”. Переможний гол у вчорашній зустрічі провів на 35 хвилині Григорій Баранець. До того команди обмінялися ударами у поперечину. У другій половині гри ініціативою володіли гості, проте зрівняти рахунок не зуміли.

На післяматчевій прес-конференції наставник ФК „Львів” Степан Юрчишин зазначив, що задоволений грою своїх молодих футболістів. „Розпочинати сезон завжди важко, але наші хлопці впоралися з хвилюванням і перемогли. Плануємо ще доукомплектувати команду, це будуть молоді і перспективні гравці”, – сказав головний тренер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *