Футбол. «Карпати» з мінімальним рахунком поступилися «Арсеналу»

|

26-го травня у поєдинку 28-го туру чемпіонату України з футболу львівські «Карпати» на виїзді поступилися київському «Арсеналу» з рахунком 0:1. У поєдинку, що відбувався у Києві за страшенної спеки, «Арсенал» переміг завдяки єдиному голу на 7-й хвилині Лаші Джакобії.

«Зелено-білі» на цей поєдинок вийшли з відчутними кадровими втратами. Через дискваліфікацію у Києві не змогли зіграти дискваліфіковані капітан команди Микола Іщенко та кращий бомбардир бразилець Роша Батіста. Також не потрапив навіть до заявки гравець, який до цього матчу у сезоні провів найбільшу кількість матчів у складі «зелено-білих» нігерієць Самсон Годвін, у якого була мікротравма. Не було на полі й Андрія Ткачука, що травмувався у поєдинку попереднього туру, передає Інформаційний центр ФК «Карпати».

Забили господарі поля на 7-й хвилині. Сергій Пшеничних порушив правила на лівому фланзі захисту, Сергій Закарлюка подав зі штрафного, і м`яч після легкого доторку головою у виконанні Лаші Джакобії опинився у сітці воріт Мацея Налєпи. Як виявилося, це був єдиний гол у цьому матчі. За такої спеки було зрозуміло, що з кожною хвилиною грати футболістам ставатиме все важче. Тому свої моменти футболістам обох команд було вкрай важливо використовувати. На 21-й хвилині у «зелено-білих» був найреальніший шанс забити у цьому поєдинку. Лєанід Ковєль прострілив з правого флангу, і Аляксєй Сучков приблизно з 12-го метра влучив у поперечину.

У другій половині гри у складі «Карпат» з`явилися молоді гравці: Олег Голодюк, Ярослав Мартинюк та Ярослав Сворак. Для Голодюка це взагалі був дебют у поєдинках вищої ліги. У другому таймі активніше виглядали карпатівці, проте гострішими у контратаках були господарі. Одного разу Лаша Джакобія міг й забити, проте, зблизившись із Налєпою, з гострого кута не влучив у ворота. У «Карпат» була не менш гостра атака. Лєанід Ковєль прорвався по центру, і незважаючи на те, що проти нього порушували правила, зумів віддати м`яч направо на Кобіна. Той пробив з 19-ти метрів, Деонас зумів парирувати цей м`яч, а після добивання з гострого кута у виконанні Олега Голодюка голкіпер «Арсеналу» знову був на висоті.

«Карпати» провели поєдинок у такому складі: Налєпа, Федорів, Пшеничних, Петрівський, Тимчишин, Лапко (Голодюк, 57), Худоб`як (Сворак, 77), Сучков, Кобін, Фещук (Мартинюк, 46), Ковєль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *