Кік-боксинг. Львів’янин – другий у світі

|

Львівський кік-боксер Роман Голод завоював срібну медаль на чемпіонаті світу. Після звитяги спортсмен повернувся у рідне місто і розповів про перипетії турніру.

Визначали найкращих кік-боксерів на змаганнях у Греції, що проходили 15-20 травня. Вихованець спортивного клубу „Керамік” Роман Голод став другим у фул-контакті. Тренер кік-боксера Олег Комар розповів „Ратуші”, що у чемпіонаті світу у Греції брали участь близько 600 спортсменів із 30 країн світу. „У ваговій категорії до 76 кілограм змагалися 15 спортсменів. Голод загалом провів у Греції чотири поєдинки: у трьох боях переміг грека, латвійця і чеха, а у фінальному поєдинку програв кік-боксеру з Росії”, – поінформував тренер. За його словами, чемпіонат світу пройшов на високому рівні.

Сам Роман Голод також констатував надзвичайно сильний підбір учасників і каже, що перемогти у фіналі йому завадила травма руки, яку спортсмен заліковував до початку чемпіонату. Також спортсмен зазначив, що до змагань йому не вдалося як слід підготуватися, адже у нашому місті Роман немає гідних спаринг-пратнерів. „У кік-боксингу завжди сильними вважали спортсменів із Росії, Казахстану і Узбекистану, що й домінували у Греції. У фіналі я спочатку вигравав у росіянина 6 очок, потім він вирівняв становище, і було призначено додатковий четвертий раунд. Там я поступився у два пункти, напевне, через те, що мій суперник був фізично витривалішим, ніж я”, – зазначає Роман Голод.

Після другого місця на чемпіонаті світу Голода запросили взяти участь у боях без правил К-1. Якщо спортсмен погодиться, то спостерігати за його діями у боях без правил можна буде у жовтні, на турнірі у нашому місті.

Також на чемпіонаті світу відзначилися й кік-боксери з стрийського клубу „Прометей”. Учень 9-го класу Андрій Ладика у змаганнях юніорів здобув дві золоті нагороди. А його земляк у суперважкій вазі став третім. Крім того, Андрій тримав чорний пояс від Всесвітньої федерації, що став першим, яким був виокремлений український спортсмен. До того ж стрийський самородок скоро може отримати й звання майстра спорту міжнародного класу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *