Футбол. «Карпати» сподіваються перемогти «Шахтар»

|

У поєдинку 27 туру між львівськими «Карпатами» і донецьким «Шахтарем», що відбудеться в нашому місті завтра, на глядачів очікують сюрпризи в організації матчу і справжнє шоу. Про це сьогодні на прес-конференції, приуроченій до цієї гри, заявив генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов.

«Цей поєдинок охрестили матчем року у Львові. Для нашої команди він суттєвого турнірного значення не має. Для нас це нагода перевірити наших молодих гравців на зрілість і міцність. А от для донеччан – навпаки. Якщо наші суперники спіткнуться – це може коштувати їм чемпіонства», – зокрема сказав Олександр Єфремов. За його словами, матч викликав шалений інтерес, і клуб сподівається на заповнені вщерть трибуни.

Тренер «Карпат» Богдан Стронціцький розповів, що зараз триває планова підготовка гравців до матчу. «Для тренерського штабу це чергова календарна зустріч. Цікаво помірятися силами з грандом. Добре, що всі наші футболісти готуються до гри з донеччанами, травмованих немає», – зазначив тренер.

Як вважає воротар «Карпат» Мацей Налєпа, «зелено-білим» не варто грати зі суперником у відкритий футбол, адже можна програти з великим рахунком. «Карпати» повинні перемагати», – переконаний поляк.

Запрошені на матч президент УЄФА Мішель Платіні і президент польської футбольної асоціації Міхал Лісткевіч не зможуть прибути у Львів. Вони подякували за запрошення, але через напружений графік зустрічей не зможуть приїхати. Дав попередню згоду відвідати поєдинок мер Львова Андрій Садовий, це буде його перший прихід на трибуни «України» як міського голови. За словами директора «Карпати C порт Маркетинг» Ігоря Дедишина, на матчі буде присутній також відомий львівський боксер Андрій Котельник, який тепер у Німеччині готується до свого наступного поєдинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *