Гандбол. Львів’янки продовжують боротьбу за чемпіонство

|

Сезон в жіночій гандбольній суперлізі продовжиться принаймні до третьої декади травня. Це стало зрозуміло по завершенні ігор тринадцятого туру чемпіонату між „Галичанкою” і „Мотором”. Львів’янки на рідному майданчику після невтішної поразки в перший день – 27:33 (15:16), в другий – створили справжнє диво, покаравши за самовпевненість дванадцятиразового чемпіона України – 32:26 (15:11)! І тепер боротьбу за золоті нагороди національної першості вищезгадані команди продовжать в плей-оф. Якщо, звичайно, вони не втратять очок в матчах з іншими клубами країни, що зрештою малоймовірно.

Перша гра плей-оф згідно з регламентом відбудеться 12 травня у Львові (перед цим галичанки ще відвідають херсонську „Дніпрянку”). Матч-відповідь, а за умов нічийного рахунку в зустрічах 1:1, і вирішальна гра, відбудуться 17-19 травня в Запоріжжі, повідомляє прес-служба СК «Галичанка».

Нагадаємо, згідно з регламентом чемпіонату, ігри за чемпіонство проводяться між першою і другою командами за підсумками регулярних змагань, якщо різниця у очках складає 5 та менше пунктів. Матчі плей-оф проводяться до двох перемог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *