Велоспорт. У Львові відбудеться велопробіг

|

У неділю, 29 квітня, у нашому місті пройде велопробіг „Дорогу велосипедистам! За зелений, чистий Львів!”. Спортсмени подолають відстань у 15,7 кілометрів вулицями міста Лева. Розпочнеться велопробіг від Стрийського парку (кінотеатр „Львів”), а фінішує в центрі біля пам’ятника Шевченкові.

Участь у спортивній акції можуть взяти всі охочі, долучившись до велопробігу в будь-якому місці траси, але лише ті, що пройдуть усю трасу, зможуть виграти призи в лотереї, а гарантований виграш матиме кожен другий учасник.

За словами голови оргкомітету з проведення велопробігу Мирона Колодка, метою акції є пропаганда здорового й активного способу життя, заохочування львів’ян до пересування містом на велосипедах. „Це вже четверті велоперегони у Львові, і з кожним разом у них беруть участь усе більше учасників. От минулого року було 230 учасників, а наймолодшому – 5 років”, – зазначив пан Колодко.

Серед організаторів змагань – Львівська обласна організація Всеукраїнської спілки автомобілістів і Федерація велосипедного спорту Львівської області. Президент федерації велоспорту Мирослав Возний вважає, що пропагувати велоспорт потрібно, бо це заохочення до здорового способу життя. „Узагалі друга половина квітня – час велоспорту у Львові. Зараз триває чемпіонат України, який закінчиться 28 квітня, а наступного дня влаштовуємо велопробіг. Впевнений: серед учасників будуть і ветерани велоспорту, які змагалися на чемпіонатах світу і Європи, а також учні ДЮСШ і звичайні велолюбителі”, – каже Мирослав Возний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *