Футбол. „Карпати” підписали екс-гравця „Палмейраса” і „Сантоса”

|

Дієго Лемі Горрі – таке повне ім’я бразильського новачка „Карпат”. 22-річний плеймейкер своєю грою справив непогане враження на почесного президента „зелено-білих” Петра Димінського під час його візиту в Бразилію, повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

Гравець робив перші футбольні кроки в школі відомого клубу „Палмейрас”. Згодом він грав за „Сантос”, „Курітібу” та інші бразильські клуби. Спортивний директор ФК „Карпати” Юрій Дячук-Ставицький повідомив, що Дієго підписав договір на три місяці – до завершення чемпіонату. Якщо ж бразильцю вдасться добре себе зарекомендувати, клуб підпише з ним повноцінний кількарічний контракт.

Ще стало відомо, що 12-го квітня на черговому засіданні Бюро ПФЛ України «Карпатам» зарахували технічну поразку в матчі, що не відбувся, з «Металістом».


«Враховуючи рішення КДК ФФУ від 14.03.2007 року щодо заборони перенесення матчу 19-го туру Союз-Віктан Чемпіонату України з футболу «Карпати» – «Металіст» на пізніший термін та зважаючи на роз’яснення Апеляційного комітету ФФУ від 05.04.2007 року щодо залишення без змін рішення КДК ФФУ, бюро ПФЛ постановило зарахувати «Карпатам» технічну поразку, а «Металісту» – технічну перемогу. Відповідні корективи буде внесено до турнірної таблиці», – повідомляє прес-служба ПФЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *