Футбол. «Карпати» у спарингу не змогли обіграти «Факел»

|

У період паузи у національній першості, пов’язаної з виступом національної збірної України, львівські «Карпати», нагадаємо, планували провести спаринг-поєдинок проти польського «Белхатува». Проте у зв’язку з вірусною епідемією, яка вразила більше десятка провідних гравців «зелено-білих», «Карпатам» не лише довелося пропустити поєдинок проти харківського «Металіста», а й відмовитися від товариського матчу проти лідера польської першості.

Натомість вчора львівські «Карпати» зіграли перший поєдинок після сумнозвісної вірусної епідемії проти лідера групи «А» другої ліги чемпіонату України івано-франківського «Факела». У матчі, що відбувся на стадіоні «Україна», незважаючи на велику перевагу „зелено-білих”, так і не було забито жодного голу, повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

У першій половині гри хороші шанси відзначитися втратили Батіста та Ковєль (двічі). Особливо запам’ятався епізод, коли білоруський нападник «Карпат» зобов’язаний був забивати, проте змарнував вихід сам на сам з воротарем «Факела». У другому таймі «карпатівці» втратили ще кілька реальних нагод, аби розписатися у воротах гостей. Зокрема, Руслан Платон влучив у поперечину. А найкращий момент львів’яни мали після того, як у штрафному майданчику івано-франківців порушили правила проти Шмакова, за що арбітр призначив пенальті. Проте удар Василя Кобіна з точки парирував голкіпер гостей, а на добиванні Руслан Платон був неточним. Отож, матч так і завершився з рахунком 0:0.

Склад «Карпат»: Налєпа, Федорів, Пшеничних (Тимчишин), Іщенко, Петрівський, Лапко (Годвін), Шмаков (Бідловський), Кобін (Мартинюк), Сучков (Сворак), Батіста (Фещук), Ковєль (Платон).



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *