Футбол. «Карпати» судитимуться з ФФУ у Міжнародному спортивному суді

|

Сьогодні в Києві на прес-конференції генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов заявив, що клуб подає позов до Міжнародного спортивного суду, що знаходиться в Лозанні, на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету і Апеляційного комітету Федерації футболу України, згідно з якими «Карпати» повинні були провести матч із харківським «Металістом» 18 березня. Тоді львів`яни не з`явилися на гру через хворобу більше, аніж 10 гравців, основного складу.

«Рішення Апеляційного комітету ФФУ щодо технічної поразки нашій команді вважаю не аргументованим. Ми не бачимо причин зупинятися і продовжуватимемо боротьбу в Міжнародному спортивному суді. Наша вимога – відмінити рішення КДК ФФУ», – зокрема сказав генеральний директор, повідомляє Football.ua.

«У нас немає правосуддя, а є подвійні стандарти. Рішення Федерації порушило принципи « f air play» і не враховувало прецедент, який відбувся кілька років тому», – додав Олександр Єфремов. Нагадаємо, що в схожій ситуації матч «Дніпро» – «Металург» (З) було перенесено.

«Під час цього скандалу некоректно поводилися деякі ЗМІ. Так, газета «Спорт-Експрес в Україні» опублікувала 12 суб`єктивних матеріалів, які тиснуть на громадську думку. Тому ми вирішили позбавити цю газету акредитації на наші домашні матчі, – продовжив керівник «Карпат». – Нехай купують квиток, дивляться по телевізору. Краще взагалі про нас не інформувати, аніж робити це так, як «СЕ в Україні».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *