Футбол. ФК «Карпати» припинив співпрацю з двома найбільшими спортивними виданнями країни

|

Про те, що футбольний клуб «Карпати» припиняє співпрацю з виданнями «Спорт-Экспресс в Украине» та «Команда» і відкликає акредитаційні картки їхніх спеціальних кореспондентів повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати». Текст повідомлення подаємо повністю:

«ФК „Карпати” припиняє “когутині бої” і розпускає „Команду” брехунів та підлабузників

ФК „Карпати” припиняє будь-яку співпрацю з виданнями «Спорт-Экспресс в Украине» та «Команда» і відкликає акредитаційні картки їхніх спеціальних кореспондентів. Вдатися до цього кроку клуб змусили брудні та неправдиві «статті», що з`являлися у цих виданнях впродовж останнього тижня. Півник-когутик на першій шпальті, що у російському „Спорт-Експресі” символізує оперативність, в українській версії газети перетворився на покірного ручного птаха, що повинен дзьобати неугодних його господарю.

Віддавна відома своєю „любов’ю” до „Карпат” газета „Команда”, висвітлюючи останні у львівському клубі події, вкотре відверто спотворила факти і намагалася ввести в оману українських вболівальників. Газета, що ревно позиціонує себе як об’єктивне, незаангажоване видання стала командою одного клубу, хазяїн якого обирає тактику на кожен „матч”, нехтуючи правилами „чесної гри” і вдаючись до брудних прийомів. Аби потрапити до „основного складу” і, щонайголовніше, отримати преміальні, гравці „Команди” перетворилися на брехунів та підлабузників.

Генеральний директор ФК “Карпати” Олександр Єфремов»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *