Футбол. «Карпати» зіграли внічию з чемпіоном Латвії

|

Вчора львівські «Карпати» на тренувальному зборі у Туреччині провели запланований товариський поєдинок з чемпіоном Латвії «Вентспілсом», який завершився нічиєю 1:1.

Як повідомляє офіційний сайт «Карпат», «зелено-білі» вийшли на поле у такому складі: Налєпа, Федорів, Іщенко, Петрівський, Пшеничних, Ґодвін, Шмаков, Кобін, Сучков, Худоб`як, Фещук. За відчутної переваги «Карпат», команди пішли на перерву за рахунку 0:0. Друга половина гри розпочалася з з курйозного голу у ворота львів”ян. Подаючи штрафний, гравець «Вентспілса» послизнувся, м”яч за дивною траекторією від гравця латвійської команди, що перебував у штрафному «Карпат», залетів у ближній кут воріт Мацея Налєпи. На 75 хвилині Ігор Худоб’як з 25 метрів забив гол-красень. Отож, 1:1.

Наступний поєдинок «зелено-білих» заплановано на 23 лютого – проти чеського «Баніка».

А у вівторок львівські «Карпати» у незапланованому спаринг-матчі перемогли команду «Жетису» (Казахстан) з рахунком – 1:0. Єдиний гол на 20 хвилині після виходу сам-на-сам з воротарем суперників забив Руслан Платон. У цьому спарингу «Карпати» виступили другим складом: Мартищук, Сагайдак, Процик, Тимчишин, Мартинюк, Сворак, Женюх, Ткачук, Бобилєв, Голодюк, Платон. Батіста, Лапко і Ріканович з’явилися на полі після замін.

До речі, сербський нападник Мірослав Ріканович, перебуваючи з командою на зборах у Туреччині, підписав контракт з клубом за схемою «1+3». Після воротаря івано-франківського «Спартака» Андрія Новака серб Мірослав Ріканович став другим офіційним новачком «Карпат» під час міжсезоння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *