Проспорт. Ярослав Попович назвав сина Джейсоном

|

Український велосипедист Ярослав Попович нещодавно став батьком.

«Моя дружина Сінді старалася увесь день. Був разом з нею, тримав за руку. Хлопчик народився здоровим — 3650 грамів. А от зріст в Італії міряти не прийнято», – розповів Попович виданню «Газета по-українськи».

Як повідомляє видання, син Поповича з’явився на світ за 70 км від Флоренції, у Кварато, де мешкає велосипедист. Ярослав розповідає, що первістка назвав Джейсоном.

«Ініціатором була дружина. Це американське ім’я. Розглядали ще кілька варіантів — Лоренцо або Лукас. Але в області Тоскана, де ми живемо, місцеві жителі мають своєрідний акцент. Лукас у них став би Лухасом. Цілком можливо, що наступна наша дитина носитиме українське ім’я, — каже Попович. — А поки що я прислухався до думки Сінді та її батьків. Вони, до речі, напередодні народження Джейсона прилетіли до Кварато з Нової Каледонії. Так що в моєму будинку зібралася чи не вся рідня».

Хрестити Джейсона будуть у католицькій церкві. «Річ у тім, що сам я — греко-католик. Зараз перебуваю у США на командних зборах, а після повернення зразу влаштуємо хрестини. Хрещеним батьком буде мій одноклубник і земляк Володимир Білека, а хрещеною — тітка Сінді», – пояснив уродженець Дрогобича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *