Футбол. «Зелено-білі» переграли команду Гусіна

|

Футбольний клуб «Карпати» у межах підготовки до змагань у вищій лізі чемпіонату України проводить тренувальний збір у Туреччині. 24 січня «зелено-білі» зіграли перший товариський поєдинок у цьому році. Львів’яни в містечку Белек переграли команду російської Прем’єр-ліги – самарські „Крилья Совєтов” з рахунком 2:1.

На 20 хвилині матчу „Карпати” вийшли вперед. Федорів пройшов по правому фланзі, змістився в центр, прострілив і потенційний новачок команди Мірослав Рікановіч пробив самарського воротаря. А на 20 хвилині другого тайму уже Олег Женюх наважився на удар низом з 35-и метрів. Воротар самарців на таке не очікував – м’яч від штанги залетів у ворота. За три хвилини до кінця регламентованого часу росіяни відіграли один м’яч – Бобер забив гол престижу з розвороту з 20 метрів.

Екс-карпатівець і вихованець львівського футболу Андрій Гусін у спарингу відіграли за „Крилья Совєтов” перший тайм. У складі ж «Карпат» проявити себе мали нагоду багато молодих футболістів і потенційних новобранців. А саме: Ровнейко, Петкуц, Рікановіч, Сагайдак, Ільків, Процик, Ткачук і Женюх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *