Футбол. «Зелено-білі» розпочали підготовку до другого кола

|

8 січня львівські «Карпати» повернулися з відпустки. Як повідомляє інформаційний центр ФК «Карпати», усі футболісти з’їхалися на заміську базу команди у Брюховичах, де відбулася зустріч гравців з тренерами та керівництвом клубу. Після ознайомлення команди з планами на міжсезоння гравців розділили на кілька груп. До першої увійшли воротарі «Карпат». Під наглядом Богдана Стронціцького голкіпери залишаються на базі і займатимуться у тренажерних залах, удосконалюватимуть свою акробатичну майстерність. Усіх воротарів аж одинадцять! Окрім Тлумака, Мартищука та Налєпи у зборах візьмуть участь Новак, Мельниченко, Когут, Радь, Паньків, Шевчук, Карімов та Піцан.

Друга група гравців під керівництвом Олександра Іщенка вирушила на перші зимові збори у Трускавець. На «курорт», окрім карпатівців, які грали у другому колі, вирушать кілька новачків. Їхні прізвища наразі не розголошують, оскільки гравці ще не підписали контракти. Можна лише сказати, що їх четверо і вони – іноземці.

Львівська делегація, за традицією, дислокуватиметься в санаторії «Карпати». Впродовж 11 днів акцент робитимуть на кросову підготовку, заняття з акробатики та плавання. Після «витягувального» циклу «Карпати» повернуться до Львова 18 січня і через два дні відлетять до Туреччини в Анталію. Як і в попередні роки, у Туреччині відбудуться два підготовчі періоди тренувань. Перший з них триватиме з 20 січня до 4 лютого. Львів`яни 24 січня зіграють з російськими «Крильями Совєтов», 26 січня – з хорватським «Хайдуком», 30 січня – з польською «Віслою» (Краків), 2 лютого – з тбіліським «Динамо». Наступний турецький збір – з 11 по 24 лютого.

Відбулися зміни і в тренерському складі команди. Ветерана Миколу Лапка призначено граючим тренером «Карпат».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *