Проспорт. Попович, Мерлені і Палеха няньчитимуть дітей

|

Сьогодні провідний велогонщик України, найкращий молодий гонщик “Тур де Франс” – 2005 Ярослав Попович святкує День народження. 27-річчя Попович відзначає в приємному очікуванні. Дружина Ярослава – Сінді найближчим часом готується стати мамою і подарувати Поповичу сина.

“Ми чекаємо поповнення у сім’ї, тому вирішили запрошувати гостей в ресторан, а не додому. Сінді просто не може готувати. Лікарі сказали, що дитина повинна народитися до 12 січня. Щодня з далекої Нової Каледонії нам телефонують батьки Сінді, а з рідного Дрогобича моя мама. У мене навіть склалося враження, що вони чекають на внука більш аніж ми. Ось тільки довго зі сім’єю не зможу бути: з 23 січня по 3 лютого “Діскавері Ченел” проводитиме загальнокомандний збір в США, і я обов’язково повинен брати участь», – сказав Ярослав у інтерв`ю своїй прес-службі.

Загалом зараз у середовищі українських спортсменів спостерігається справжній демографічний бум. 23 грудня народила львів’янка, неодноразова чемпіонка Європи зі стрільби з лука Катерина Палеха. Також напередодні Нового року народила сина олімпійська чемпіонка з боротьби Ірина Мерлені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *