Футбол. У середу інспектори УЄФА прибудуть у Львів

|

Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України, з 11 -го по 16 -го вересня 2006 року в Україні та Республіці Польща перебуватимуть з оглядовим візитом інспектори УЄФА .

За інформацієї ФФУ, з метою підготовки до цього візиту було проведено велику роботу з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Відповідно до вимог УЄФА та запропонованої програми передбачено огляд спортивних і культурних об`єктів в Києві, Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, зустрічі з керівництвом центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування.

10 вересня у Варшаві відбудеться зустріч інспекторів УЄФА з Президентом та Прем’єр-міністром Республіки Польща. Після триденного візиту в Польщі, посадовці УЄФА відвідають Львів. Заплановано відвідання так званої ВІП-зони поблизу готелю „Опера”, зустріч з головою Львівської облдержадміністрації та мера міста та участь у презентації проекту будівництва нового стадіону у місті Лева. Цього ж дня, 13 вересня, інспектори вирушають до Києва, де о 21.00 планують зустрітися з Міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком та переглянути матч Ліги чемпіонів „Динамо” Київ – „Стяуа” Бухарест.

Наступного дня заплановано зустріч з Прем’єр-міністром України Віктором Януковичем, Віце-прем’єр-міністром України Дмитром Табачником, Головою Верховної Ради Олександром Морозом, Міністром України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрієм Павленком та президентом ФФУ, членом Виконкому УЄФА Григорієм Суркісом. Зустріч з Президентом України Віктором Ющенком заплановано на післяобідній час. Увечері інспектори УЄФА прибувають до Дніпропетровська, де на них також очікує чимала інспекційна робота, а наступного дня відбудеться зустріч та оглядова інспекція у Донецьку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *