Бокс. Львів’яни Джуман і Делісандру перемогли у титульних поєдинках

|

Вчора у приміщенні Львівського цирку пройшов вечір професійного боксу, який організував львівський клуб “Зірки професійного боксу”. У мажах вечора вперше в Україні відбулося відразу три титульних поєдинки. У двох з них боксували львів’яни.

Зокрема, у центральному двобої львів’янин Роман Джуман (вагова категорія до 69,9 кг) переміг вінничанина Володимира Боровського і завоював титул чемпіона України. Судді зафіксували 98:93, 97:93 та 99:91 на користь Джумана. Це 20 перемога львів’янина на професійному ринзі при трьох поразках.

Інший представник міста Лева Геннадій Делісандру (вагова категорія до 55,4 кг) взяв реванш у узбека Кохрамона Арзикулова. Нагадаємо, що у грудні минулого року ці боксери у Кривому Розі вже зустрічалися між собою, і тоді перемогу здобув узбек. Делісандру переміг за одноголосним рішенням суддів – 96:94, 98:92 та 96:94 і здобув титул чемпіона Східної Європи ЕЕВА.

У титульному бою за звання чемпіона Східної Європи ЕЕBA у ваговій категорії до 57,2 кг білорус Андрій Ісаєв переміг росіянина Євгена Страусова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *