Футбол. Нащадки вікінгів "перейшли" слов’янські "Карпати"

|

Вчора футболісти львівських “Карпат” провели перший спаринг на третьому закордонному зборі у турецькому містечку Кунду . Вперше у своїй історії “зелено-білі” зустрілися з представником Норвегії – клубом “Алесунд” , що у минулому сезоні посів 13-е місце у норвезькій вищій лізі (всього – 14 команд) .

Про перебіг подій у матчі керівнику прес-служби ФК “Карпат” Юрію Назаркевичу розповів головний тренер команди Юрій Дячук-Ставицький . Зокрема, “коуч” зазначив, що гра пройшла при перевазі “карпатівців”, а норвежці діяли на контратаках. В середині першого тайму захисники “Алесунда” грубо зіграли проти Худоб’яка і арбітр вказав на позначку. Проте 11-иметровий удар Платона норвезький воротар зумів парирувати. Впродовж матчу могли відзначитись також Худоб’як, Платон, Веприк та Батиста. Натомість на 61-ій хвилині атака суперника завершилась взяттям воріт Мартищука і цей гол виявився переможним для норвежців, який тренує Івар Мортен Нордмарк. Отож, львів’яни поступилися скандинавам 0:1.


Цю гру “Карпати” провели без трьох гравців “основи”. Фещук , Іщенко і Сучков приєднаються до тренувального табору львів ’ян пізніше , оскільки перебувають у лавах збірних своїх країн.

Склад “Карпат”: Тлумак (Мартищук, 46), Лапко (Стус, 68), Распопов, Шмаков, Тимчишин, Пірес (Бобилєв, 53), Годвін, Худоб’як (Веприк, 46), Пшеничних, Платон (Петрівський, 46), Батиста.

28 -го лютого та 4 -го березня “Карпати” планують провести ще два товариські матчі. Суперники наразі невідомі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *