Футзал. "Тайм" за рівної гри поступився донецькому "Шахтарю"

|

Сьогодні у межах 1/2 фіналу Кубка України львівський “Тайм” приймав на власному майданчику діючого чемпіона країни – донецький “Шахтар”.

Перший матч півфіналу викликав неабиякий інтерес футзальних уболівальників у Львові. У палаці спорту “Будівельник” був справжній аншлаг – глядачі не цуралися займати місця, навіть, у проходах. І, слід зазначити, вболівальники залишилися задоволеними справжньою футзальною феєрією.

Підопічні Володимира Когута добре підготувалися до поєдинку й на рівних протидіяли більш титулованому опоненту, що, до слова, ще жодного разу не зазнавав гіркоти поразки у цьогорічних чемпіонаті і Кубку України.

Попри напружену й цікаву гру у першій половині матчу, на перерву команди пішли за нічийного рахунку – 0:0. Далі гості, які краще комбінували, після вдалого виконання стандартного положення повели – на 26-ій хвилині відзначився “гірник” Ігор Москвичов. Через сім хвилин львів’янин Андрій Баландюх красивим ударом вирівняв становище – 1:1. Та, все-ж, “таймівці” не змогли втримати нічийний результат. Гості, завдяки загалом вищому класу і голу гравця збірної України Сергія Ситіна, здобули гандикап у один м’яч перед матчем-відповіддю у столиці Донбасу. Отож, попри рівну гру, львівський “Тайм” поступився 1:2.

Вчора відбувся інший матч 1/2 фіналу Кубка України між “ТВД” та “Енергією”. У львівському “дербі” не було виявлено переможця – 2:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *