Футбол. Новини інформаційного центру ФК „Карпати”

|

1. Телестудія „ФК Карпати ТБ”

Після виходу матеріалу „Зелено-біла” революція”, який стосувався нових продуктів від інформаційного центру ФК „Карпати”, деякі уболівальники та преса, очевидно, переплутала такі поняття, як „телеканал” та „телестудія”. Наголошуємо, що про створення телеканалу мова поки що не ведеться. Запуститься лише студія, яка продукуватиме щоденні новини з табору клубу та інформаційно-аналітичну підсумкову програму на місцевих телеканалах.

2. Зустріч з уболівальниками

У п’ятницю, 3-го лютого о 18:00 розпочнеться перша в цьому році зустріч гравців, тренерів та керівництва „Карпат” з своїми вболівальниками. Місце зустрічі – кінотеатр „Кіно” на Сихові (проспект Червоної Калини, 45). Вхід вільний, але кількість місць обмежена. На зустрічі гравці та тренери розкажуть про перебіг та підсумки першого закордонного тренувального збору в Туреччині. Вболівальникам продемонструють відеофрагменти матчів за участю „Карпат” та представлять потенційних новачків, зокрема бразильського плеймейкера Піреса. Окрім того, директор „Карпати Спорт Маркетинг” Ігор Дедишин розповість про створення клубного інформаційного центру та представить його нових працівників.

3. Квитки та абонементи

У зв’язку з постійними зверненнями уболівальників ФК „Карпати” стосовно засмовлення квитків на кубковий матч проти київського „Динамо”, інформаційний центр повідомляє: „Абонементи на друге коло чемпіонату України у першій лізі надійдуть у продаж з 20 лютого 2006 року. Вони будуть коштувати від 40 до 160 гривень, в залежності від обраного Вами сектора на стадіоні „Україна”. Окрім квитків на матчі першості, Ви отримаєте квиток на гру з „Динамо”. Економія очевидна: при купівлі абонемента, квиток на кубковий матч – безкоштовний!”.

4. День народження головного тренера ФК „Карпати” Юрія Дячука-Ставицького

Керівництво ФК „Карпат” привітало головного тренера клубу Юрія Дячука-Ставицького з 59-річчям. Зважаючи на клопітку роботу Юрія Михайловича, окрім щирих побажань на його адресу, генеральний директор ФК „Карпати” Богдан Федоришин запропонував керівникам клубу зробити тренеру подарунок, гідний його праці. Тож, тепер Юрій Дячук-Ставицький їздитиме на автомобілі „Мітцубіші Паджеро Спорт”.

5. Травма Ґолбана

Витрати на операцію форварда, яку зробили одразу після гри з „Уніао Барбаренсе” взяв на себе клуб в особі його почесного президента Петра Димінського, який систематично відвідував його у лікарні. А частину з цих коштів компенсує українська страхова компанія „Гарант-Авто”, оскільки саме з нею була підписана угода про співпрацю. Сума страхової компенсації поки що невідома, адже в компанії чекають на документи та рішення від львівських та турецьких лікарів. Відразу по прибутті з тренувальних зборів до Києва, форвард „Карпат” полетить лікуватися в Кишинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *