Футзал. Сьома перемога поспіль львівської "Енергії" у чемпіонаті України

|

Матчем між львівською “Енергією” та дніпропетровським “Будівелом” розпочалося друге коло чемпіонату України з футзалу.

До поєдинку у палаці спорту “Будівельник” дві команди підійшли на кардинально протилежних місцях турнірної таблиці. “Енергетики”, за підсумками першого кола, посідають другу сходинку у реєстрі після чемпіона країни донецького “Шахтаря”, а “Будівел” розмістився після половини змагань на третій позиції знизу. Тому впевнена перемога “Енергії” 8:2, здобута за всіма компонентами футзалу, не виглядає дивною. Найпродуктивніше з львів’ян відіграв Ткаченко, на його рахунку “дубль”. Також по голу собі у актив записали Піддубний, Бондар, Легчанов, Паршиков, Луців і Брунько.

Отож, львів`яни здобули чергову перемогу в останніх семи матчах чемпіонату.

Уперше в цій грі одягли футболки “Енергії” новачки команди, які прийшли у зимове міжсезоння – Москалюк і Суруджич. Серб – єдиний легіонер із дальнього зарубіжжя у нашому чемпіонаті. Щоправда, забити у дебютному матчів нові гравці львів’ян не змогли, Суруджич відзначився гольовою передачою.

Наступну гру “Енергія”, згідно з календарем повинна провести 17-го січня у межах матчу-відповіді 1/4 фіналу Кубка України з командою “Київ-Уніспорт”. Перший поєдинок цих команд, нагадаємо, завершився перемогою львів’ян 6:4.

Учора свій матч 18-го туру у Львові провів “ТВД”. У цій грі “будівельники” виявилися сильнішими за сумського аутсайдера “Сумигаз” й переграли гостей з рахунком 6:0. Один із голів – на рахунку граючого президента клубу Мирона Кіндія. Наступний матч “ТВД” проведе також 17-го січня у межах 1/4 фіналу Кубку України з луганською командою “Луг.Т.К” (перший двобій завершився з рахунком 1:0 на користь львів’ян).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *