ОСТАННІ НОВИНИ

Вдавав з себе інваліда, аби виїхати з України: на кордоні затримали ще одного ухилянта

Наталія Жолинська

|

На кордоні зі Словаччиною викрили 33-річного закарпатця, який вдавав з себе інваліда, аби виїхати з України. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Зокрема, 33-річного чоловіка викрили у пункті пропуску «Малий Березний» на Закарпатті. Прямуючи до Словаччини, він разом із паспортом надав пакет документів, який начебто посвідчував його інвалідність.

Втім, прикордонники після перевірки виявили, що посвідчення особи з інвалідністю та довідка МСЕК містили ознаки підробки. Виявилось, що їх надрукували за допомогою принтера, до того ж вони не містили захисних елементів. Сам же чоловік наполягав на тому, що саме такі документи йому видали уповноважені державні органи.

Чоловікові відмовили у пропуску через кордон та в його діях вбачають ознаки кримінального правопорушення за ст.358 ККУ (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Відповідне повідомлення надіслали до поліції. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *