ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили авіабомбою по ринку у Куп’янську: є загибла та поранені

Наталія Жолинська

|

У четвер, 24 жовтня, близько 10:00 російські війська вдарили авіабомбою по Куп’янську Харківської області. Зокрема, окупанти влучили біля магазину на ринку. Спершу було відомо про семеро поранених, з яких одна жінка перебуває у важкому стані. Однак згодом стало відомо про одну загиблу, а кількість постраждалих зросла до 11.  Про це повідомили у поліції Харківської області.  

За даними правоохоронців, вранці 24 жовтня окупанти вдарили по Куп’янську, попередньо, ОДАБ-1500. Авіабомба влучила біля магазину на ринку. П’ять жінок і двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.  

Крім цього, частково зруйнована двоповерхова будівля на ринку, пошкоджено 12 торговельних кіосків, дитсадок, житлові будинки, адміністративна будівля. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). 

Оновлено. 

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, кількість постраждалих збільшилась до дев’яти. Травмовані люди віком від 40 до 71 року. Зокрема, чотирьох людей госпіталізували, серед них одна жінка перебуває у важкому стані, ще троє – у середньому.

За оновленими даними, через ворожий обстріл Куп’янська загинула 73-річна жінка. Раніше поранену жінку ушпиталили, але врятувати не вдалось.

Крім того, кількість постраждалих збільшилась до 11, серед яких вісім жінок та троє чоловіків.

Інформація оновлюється.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *