ОСТАННІ НОВИНИ

Британія виділить близько 155 млн доларів на морську коаліцію для України

Маркіян Рой

|

Велика Британія додатково виділить ще 120 млн фунтів стерлінгів (близько 155 млн доларів) на підтримку Коаліції морських сил і засобів. Про це стало відомо із заяви, яка опублікована на сайті британського уряду, передає Європейська правда.

Британія виділяє додаткові 120 млн фунтів на морську коаліцію для України, а також шукає партнерів для спільного фінансування поставок ще «сотень» морських безпілотників та радарів спостереження для захисту українського зернового коридору.

Як зазначається, нове фінансування виділяють на тлі посилення російських атак по українській портовій інфраструктурі в Чорному морі.

Крім цього, передається, що Британія та Норвегія спільно шукають близько 130 млн доларів для спільного фінансування коаліції.

У межах морської коаліції Україна вже отримала десятки всюдиходів-амфібій і рейдових катерів, сотні протикорабельних ракет, а також сотні тисяч патронів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *