ОСТАННІ НОВИНИ

Сирський відзначив десантників за Курську операцію

Наталя Дуляба

|

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський вручив нагороди десантникам, які ведуть успішні бойові дії на території Курської області РФ. Відповідні фото він опублікував у своїх соцмережах.

Більше 60 військовослужбовців Десантно-штурмових військ отримали відзнаки від головкома за участь в бойових діях на Курському напрямку.

«Подякував воїнам за високу мотивацію, ефективну бойову роботу та стійкість у справі здобуття перемоги для нашої країни. Відзначив професійність та завзятість наших солдатів, сержантів і офіцерів на полі бою», – прокоментував Олександр Сирський.

За його словами, завдяки початку Курської операції вдалося випередити наступ російських окупантів на північ України, відтягнули на Курщину найсильніші ворожі підрозділи та суттєво поповнити обмінний фонд.

У ДШВ, коментуючи вручення нагород військовим, цитують головкома, який також заявив, що завдяки майстерним діям українських десантників росіяни вперше зазнали поразки на своїй території.

«Багато хто запитує чому ми пішли в наступ на Курщину? Відповідь проста: російські війська готувалися, щоб наступати та нищити наші міста й села, вбивати наших громадян, це відбувалося б все в нас, але ми змогли перекинути війну на їхню територію», – сказав Олександр Сирський.

Нагадаємо, напередодні Олександр Сирський навідався до військових, які воюють на Сумщині та в Курській області РФ. Тут російські війська докладать усіх зусиль, аби перехопити ініціативу на полі бою, втім ситуація залишається під контролем Сил оборони України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: соцмережі Олексадра Сирського, ДШВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *