ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з трьома військовими

Наталя Дуляба

|

У четвер, 17 жовтня, Львівщина проводжає в останню путь трьох своїх захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Віктор Терещук

Народився у Луцьку. Із відзнакою закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ. Став до лав ЗСУ із початку повномасштабного вторгнення Росії. Був командиром взводу у складі 60 окремої механізованої Інгулецької бригади. Загинув 10 жовтня.

Андрій Кузь

Львів’янин. Після завершення навчання проходив військову службу у лавах 28 корпусу протиповітряної оборони. Із початком повномасштабного вторгнення РФ спершу став до лав військової частини А4221, згодом виконував бойові завдання у складі 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Загинув 15 серпня 2023 року.

Владислав Тарнавський

Житель села Давидів Львівського району. Воював у складі 3 штурмової бригади (військова частина А4638). Загинув 10 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу села Макіївка Луганської області.

Вічна памʼять усім воїнам, які загинули за Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *