ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті військовий організував нелегальний трансфер до Словаччини

Наталія Жолинська

|

Правоохоронці підозрюють військового, який на Закарпатті організував незаконний трансфер до Словаччини для військовозобов’язаного. Про це повідомили у Спецпрокуратурі у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, 51-річний військовий з корисливих мотивів підшукав охочого виїхати до Словаччини військовозобов’язаного та організував для нього нелегальний виїзд.

Встановлено, що він забезпечив для нього трансфер із вокзалу до одного із готелів Берегівського району (Закарпатська область), провів інструктаж, надав певні вказівки і запевнив в успіху оборудки.

Наступного дня чоловіка доправили до відправного пункту на лінії розмежування двох країн, звідки він мав самостійно перетнути кордон.

Правоохоронці викрили незаконну діяльність та повідомили про підозру військовослужбовцю військової частини за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Перевіряється причетність до злочину інших осіб. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *