ОСТАННІ НОВИНИ

«Хлопці третій рік на війні». У Раді пояснили масштабні рейди ТЦК

Маркіян Рой

|

Під час нещодавніх рейдів працівники територіальних центрів комплектування нагадали цивільним людям про потребу ставати на військовий облік. Про це сказав народний депутат від партії «Слуга Народу» та член Комітету парламенту з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Олександр Федієнко.

За його словами, і Міністерство оборони, і Генеральний штаб, і взагалі військові повинні більше військовозобов’язаним розповідати, інформувати, що відбувається на війні, який там стан.

«У нас є проблема у тому, що у нас немає, можливо, ким поповнювати військові формування. Хлопці там третій рік на війні, вони теж хочуть сходити на концерт “Океану Ельзи”, сходити до ресторанів», – заявив він.

На думку Федієнка, зворотня відповідь у більшості йде від бойових військових командирів, коли вони звертаються і кажуть, що треба поповнення, а поповнення не надходить.

Саме з цим він пов’язує рейди ТЦК, однак наголошує, що вони відбувалися в межах чинного законодавства, адже стати на військовий облік — «це вже не право» військовозобов’язаних, а «обов’язок».

Водночас Федієнко не захотів сказати, чи означають такі дії ТЦК провалену мобілізацію, адже це, мовляв, інформація з обмеженим доступом.

Нагадаємо, нещодавно працівники ТЦК завітали до львівських клубів. Окрім того, їх помітили у торгових центрах і спортзалах Львова, а також після концерту «Океан Ельзи» в Києві.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *