ОСТАННІ НОВИНИ

Сили ППО збили 67 «Шахедів» та одну ракету

Маркіян Рой

|

Сили оборони України збили одну керовану авіаційну ракету Х-59/69 та 67 ударних безпілотників типу Shahed, якими росіяни з вечора 29 вересня атакували Україну. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Окупанти запустили одну балістичну ракету «Іскандер-М» із тимчасово окупованого Криму, одну керовану авіаційну ракету Х-59/69 із повітряного простору тимчасово окупованої частини Запорізької області, одну протирадіолокаційну ракету Х-31П із повітряного простору над акваторією Чорного моря та 73 ударних дрони типу Shahed із районів Курська, Єйська та Орла у рф.

Відбивали повітряний напад авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони.

В результаті протиповітряного бою вдалося збити одну керовану авіаційну ракету Х-59/69 та 67 ворожих ударних безпілотників у Київській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Дніпропетровській та Миколаївській областях.

Один безпілотник полетів у напрямку Білорусі, ще три були локаційно втрачені у північних регіонах України внаслідок протидії РЕБ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *