ОСТАННІ НОВИНИ

Сили ППО вночі збили 66 з 78 «Шахедів»

Маркіян Рой

|

У ніч на 26 вересня  росіяни випустили по Україні 78 дронів-камікадзе та 6 ракет, ППО знищила 66 БпЛА і 4 ракети ворога. Про це повідомили в Повітряних силах ЗСУ.

Росіяни атакували Сумщину двома ракетами невстановленого типу із Бєлгородської області, Одещину – чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 з акваторії Чорного моря. Також окупанти випустили по Україні 78 ударних БпЛА типу Shahed (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ, Орел, Курськ – Росія).

До відбиття повітряного нападу противника залучали авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони.

За результатами протиповітряного бою збили 66 ударних дронів та чотири керовані авіаційні ракети Х-59/69.

Вісім безпілотників були локаційно втрачено у кількох регіонах України, один дрон повернувся назад у росію, ще один «шахед» досі  залишається в повітряному просторі України, триває бойова робота.

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Хмельницькій, Івано-Франківській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Харківській областях.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *