ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з чотирма воїнами

Маркіян Рой

|

У четвер, 26 вересня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Михайло Борнатовський

Житель села Бутини Великомостівської громади Червоноградського району. Був старшим солдатом, стрільцем стрілецького батальйону. Призваний на військову службу 24 березня 2022 року.

Загинув поблизу населеного пункту Гродівка Покровського району Донецької області.

Богдан Війтович

Житель села Кудирявці Золочівського району. Призваний на військову службу під час мобілізації 27 квітня 2024 року. Він був солдатом 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади.

Загинув 18 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Обухівка Кореневського району Курської області. Захиснику було 37 роки.

Іван Михальчук

Уродженець міста Маріуполь Донецької області. Вступив до Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», де здобув освіту за спеціальністю «Літаки та вертольоти».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації долучилися до складу 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Василь Боєв

Уродженець селища Соснове Донецької області. У 2020 році разом із родиною переїхав на Рівненщину, де працював на пекарні. У 2023 році переїхав до Львова. Тут долучився до лав 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса. Виконував бойові завдання на Донеччині.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *