ОСТАННІ НОВИНИ

Нідерланди виділяють Україні 200 мільйонів євро на відновлення критичної інфраструктури

Маркіян Рой

|

Міністр закордонних справ Нідерландів Каспар Велдкамп заявив, що Нідерланди виділяють Україні 209,5 млн євро на відновлення критичної інфраструктури. Про це він написав у соцмережі Х, повідомляє Укрінформ.

«Нідерланди оголосили про новий пакет підтримки на суму 209,5 млн євро, спрямований на відновлення критичної інфраструктури, в тому числі через ЄБРР, та надання гуманітарної допомоги. Ми вносимо 45 млн євро до Фонду підтримки енергетики України та фінансуватимемо постачання необхідного обладнання», – йдеться в повідомленні.

Велдкамп заявив, що українці готуються до однієї з найсуворіших зим, і для того, «щоб Україна витримала, їй потрібна енергія».

«Щоб Україна вистояла, їй потрібна енергія. На сьогоднішній зустрічі з міністрами закордонних справ країн G7 та партнерами, включно з міністром закордонних справ Андрієм Сибігою, я наголосив, що ми маємо об’єднати зусилля, щоб забезпечити це», – сказав він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *