ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік розтрощив кав'ярню

Олег Дерев'янко

|

У понеділок вночі, 16 вересня, на вулиці Галицькій у Львові невідомий зламав двері кав’ярні та почав трощити майно. Про це повідомив власник закладу Лука Карпюк.

За його словами, 16 вересня, близько о 01:00 невідомий зламав двері кав’ярні Black Honey на вулиці Галицькій, 20 та почав трощити майно закладу.

Пошкоджено скляні вітрини, посуд, обладнання, світильники та меблі. Частина товарів також знищена або потребує утилізації.

Попередня оцінка збитків становить не менше 500 тисяч гривень. Зловмисника затримали працівники поліції, наразі слідчі дії завершено.

«Ми отримали виклик від охорони в один із закладів громадського харчування на вулиці Галицькій. Там невідома особа трощила вікна, пошкодила майно закладу, поводилася агресивно і висловлювалася нецензурною лайкою»,зазначили у патрульній поліції Львівщини.

У поліції Львівської області повідомили ZAXID.NET, що затриманим виявився 28-річний мешканець Харківщини. Зараз встановлюється повна сума збитків. Відкрито провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Instagram/Лука Карпюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *