ОСТАННІ НОВИНИ

Наглядова рада «Укренерго» призначила виконувача обовʼязків голови правління

Маркіян Рой

|

Наглядова рада Укренерго призначила Олексія Брехта виконувачем обов’язків голови правління компанії. Про це повідомляє Укренерго.

Як розповів Брехта, сьогодні головною задачею для «Укренерго» є підготовка до опалювального сезону та відновлення об’єктів, пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів, а пріоритетом – забезпечення надійної роботи оператора у складі європейської мережі ENTSO-E.

Зокрема «Укренерго» працюватиме над залученням міжнародної допомоги до відновлення високовольтної мережі та посилення її стійкості, а також над поглибленням інтеграції до європейського енергетичного простору.

Що відомо про Олексія Брехта

У компанії він працює 23 роки, а загалом в енергетичному секторі – 25. Останні два роки був членом правління «Укренерго» та відповідав за експлуатацію, відновлення та розвиток мережі системи передачі.

Передісторія

Раніше Економічна правда повідомляла, що 30 серпня під час засідання Ставки верховного головнокомандувача обговорювались питання енергетики.

«Говорили про ліквідацію наслідків останньої російської атаки та будівництво захисних споруд. Кудрицькому закидають неналежне виконання попередніх рішень Ставки та поганий захист обʼєктів “Укренерго”», – йдеться у повідомленні.

За даними Forbes Ukraine Кудрицький мав написати заяву про звільнення за власним бажанням, проте він відмовився.

Додамо, що 25 липня вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ відкрити досудове розслідування проти голови правління «Укренерго» Володимира Кудрицького за фактом отримання неправомірної вигоди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Укренерго

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *