ОСТАННІ НОВИНИ

На Тернопільщині працівник ТЦК продавав гуманітарні авто

Наталія Жолинська

|

Правоохоронці підозрюють 46-річного військовослужбовця ТЦК СП, який на Тернопільщині продавав гуманітарні авто за 13 тисяч 200 доларів. Про це повідомила пресслужба спецпрокуратури у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, підозрюваний продавав ввезені до України через благодійні фонди транспортні засоби, які повинен був передати безкоштовно військовим формуванням.

Встановлено, що він підшукав «клієнтів» серед військовослужбовців та за 13 тисяч 200 доларів запропонував придбати «Opel Frontera», «Jeep Grand Cherokee» та «Nissan X-Trail». Ці гуманітарні авто чоловік зберігав на території ТЦК.

Правоохоронці повідомлили про підозру 46-річному чоловікові за ч. 3 ст. 201-2 ККУ (продаж товарів (предметів) гуманітарної допомоги з метою отримання прибутку, вчиненому у значному розмірі під час воєнного стану). Йому загрожує до семи років тюрми з конфіскацією майна, а також з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльності на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *