ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті чоловік намагався втекти за кордон, аби уникнути кримінальної відповідальності

Наталія Жолинська

|

На українсько-словацькому кордоні військовослужбовці затримали вдягненого у військову форму чоловіка, який намагався незаконно покинути державу. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні ДПСУ України.

Затримали правопорушника за пів кілометра від держрубежу у лісі після подолання ним загороджувального паркану.

Він був вдягнений у військову форму. Чоловік зізнався, що позичив однострій у знайомого, аби вдати з себе військовослужбовця та уникнути додаткових перевірок під час прямування до державної межі. Він також розповів, що мав намір втекти за кордон, аби уникнути відповідальності за вчинені ним кримінальні правопорушення в Ужгороді.

Згодом правоохоронці встановили, що затриманий є 28-річним жителем Донеччини, щодо якого висунили обвинувачення у вчиненні злочину за ч.4 ст.185 ККУ (Крадіжка). Також він є фігурантом ще одного кримінального провадження, пов’язаного з нанесенням важких тілесних ушкоджень іншому чоловікові.

Затриманого доставили у прикордонний підрозділ. Його притягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Правопорушника передали співробітникам Нацполіції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *