ОСТАННІ НОВИНИ

Польща заявила про «дуже напружену ніч» для своїх сил ППО через атаку рф по Україні

Олег Дерев'янко

|

У середу вранці, 4 вересня, польські військові підіймали у небо свої винищувачі біля східного кордону через російські атаки на західні регіони України. Про це повідомляє Оперативне командування Збройних сил Польщі.

«Це ще одна дуже напружена ніч для всієї системи протиповітряної оборони Польщі через зафіксовану активність далекої авіації Російської Федерації, яка завдає ударів по об’єктах, зокрема, на західній території України», – йдеться у повідомленні.

Військові попереджали, що південно-східна частина Польщі могла відчувати підвищений рівень шуму через активність літаків у регіоні.

Нагадаємо, уночі 4 вересня російські окупанти атакували Львів дронами і ракетами. Повітряні Сили попереджали, зокрема про «Кинджали» у напрямку Львова.

У місті пошкоджено житлові будинки. Спершу було відомо про перших шістьох постраждалих, однак поступово їхня кількість зросла до 47.

Поступово також побільшало й загиблих. За останніми офіційними даними відомо про сімох осіб, яких вбили рашисти, в тому числі троє дітей.

Загалом у Львові пошкоджено більше 50 будинків, із шістьох починають виселяти людей. Також пошкоджено мінімум сім памʼяток архітектури, два медзаклади, у двох школах повибивало вікна.

За фактом обстрілу Львова правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *