ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували Нікополь: є постраждалі

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 2 вересня, російські війська з артилерії та дронів-камікадзе обстріляли Нікополь на Дніпропетровщині, внаслідок чого четверо жінок отримали поранення. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За його словами, вдень через ворожий артобстріл у місті постраждали дві жінки. Стан 84-річної лікарі оцінюють як тяжкий. По медичну допомогу звернулася ще 59-річна мешканка.

«По місту нелюди випустили з пів десятка снарядів. Через це зайнялися двоповерховий приватний будинок і господарська споруда. Є й інші руйнування», – зазначив Лисак.

Згодом він додав, що у результаті атаки постраждали ще двоє жінок віком 38 та 43 років.

У Нікополі пошкоджена інфраструктура. Внаслідок обстрілів виникло декілька займань. Також пошкоджено 2 приватні та 5 садових будинків, зачепило господарську споруду та лінію електропередач.

«Атакували росіяни також Покровську та Марганецьку громади. Там без жертв. Території обстежують – з’ясовують наслідки», – написав очільник ОВА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Сергій Лисак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *