ОСТАННІ НОВИНИ

До освітнього застосунку «Мрія» приєдналися перші 40 шкіл в Україні

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 2 вересня, в Україні презентували новий освітній застосунок «Мрія», який вже почав використовуватись у 40 школах із шести областей та Києва. Про це повідомив міністр освіти і науки Оксен Лісовий.

Цей застосунок, розроблений для полегшення адміністративної роботи вчителів та гейміфікації навчального процесу для школярів, вже впроваджено у 40 школах із шести областей України: Запорізької, Миколаївської, Одеської, Івано-Франківської, Київської та Дніпропетровської, а також у Києві.

Застосунок надає можливість дітям та їхнім батькам стежити за розкладом уроків, статусом домашніх завдань, оцінками та відгуками вчителів. Учні також можуть використовувати цифровий учнівський «Мрія ID» на смартфоні замість пластикового.

«Для вчителів уже розроблено автоматичний конструктор розкладу уроків, цифрові навчальні плани та журнали. Також кожен користувач Мрії матиме доступ до власної бібліотеки з контентом для саморозвитку і зможе спілкуватися в застосунку в найбезпечніших чатах на базі Signal», – додав Лісовий.

Проєкт реалізовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України, а також за участі партнерів, таких як Посольство Швейцарії в Україні та Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа коштом Швейцарії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Оксен Лісовий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *